Groeikracht

Beleef een waardevolle ontdekkingsreis en leef!

Misschien herken je het?

Je doet je best om je hoofd boven water te houden. Je werkt hard om uit de rode cijfers te blijven. Je verwacht veel van jezelf en anderen. Je doet je uiterste best om je relatie leefbaar te houden. Allerlei verwachtingen, eisen en gevoelens waar je mee overladen wordt in het leven.

Dit jaar mag voor jou het jaar van opstaan en schitteren worden!

Groeikracht - De Eik
Ik gebruik in mijn boek de metafoor van de eik. Een stevige oude eik in de Champagne-Ardennen is mijn inspiratiebron voor dit denk-en-doe-boek. De eik staat symbool voor levenskracht. De boom is stevig geworteld in de grond, heeft licht nodig om te groeien en z’n takken naar boven uit te strekken. Hij is krachtig en heeft al menige storm doorstaan.

In het boek Groeikracht staan herkenbare ervaringen uit de praktijk en je kunt via een QR-code ook toegang krijgen tot online luisteroefeningen.

groeikracht-qr-code-voorbeeld

Het woord groeikracht heeft beweging en vooruitgang in zich en dat is te bereiken met drie stappen: 

stil worden, ontvangen en opstaan 

met en als Jezus.  

Zo kun je uitgroeien tot een boom van een man of een boom van een vrouw, geworteld in Zijn liefde. Met het lezen van het boek Groeikracht ga je een spannende ontdekkingsreis beleven en ik ben blij dat het nu voor iedereen overal verkrijgbaar is.

Groeikracht is niet een boek wat na een keer lezen in de boekenkast verdwijnt. Door het bewust worden en oefenen heen ontdek je steeds weer nieuwe groeikracht.

Eik Grote Berceau

Dus in welke situatie je ook zit, waar je ook mee te dealen hebt of in welke levensfase je ook terecht komt je zal altijd weer nieuwe ontdekkingen opdoen.

Groeikracht - Boek Mirjam Karssen

Overzicht van diverse artikelen

Aantal artikelen die ik heb geschreven voor CIP.

Contact formulier

Met behulp van onderstaand contact formulier kun je je aanmelden voor therapierelatietherapie, een training of mij vragen voor een spreekbeurt.

Direct telefonisch contact kan ook, wel ben ik telefonisch minder goed bereikbaar. Mijn nummer is: 06 -17150223
Een mail naar: info@mirjamkarssen.nl is ook altijd mogelijk.

Onderstaande velden met een * zijn verplicht.

Telefoon

06-17150223

Adres

Vliegenstein 42, 8051 VE, Hattem

Uren

Maandag t/m woensdag
Van 09.30 uur tot 17.00 uur

Laat je een aantal keer per jaar verrassen met een interessante nieuwsbrief met makkelijk leesbare informatie van Mirjam Karssen.

Abonneer op de nieuwsbrief