Spreken

“Als je met een mens praat in een taal die hij verstaat, gaat het in zijn hoofd.
Als je met hem praat in zijn eigen taal, gaat het in zijn hart.”

Nelson Mandela

Tien jaar geleden ben ik begonnen met het spreken voor groepen wat is gegroeid tot een van mijn passies.

Het spreken en de invulling van spreekbeurten is recent deels verandert. Waar wenselijk en mogelijk betrek ik ook mijn eigen improvisaties op de piano erbij. Een spreekbeurt of lezing kan zo worden afgewisseld door passende en veelzeggende muziek.

Persoonlijk ben ik ervaringsdeskundige als het gaat om depressiviteit, angstklachten en traumaverwerking en deel ik graag over herstel en groei, ook door middel van mijn eigen muziek op de piano.

Het gaat niet alleen over de serieuze thema’s maar ook over lucht en ruimte, humor, en het heerlijk kunnen ontspannen. Alles ineen, live!
Dus wil je kennis opdoen, bemoedigd worden, de schoonheid van muziek weer ontdekken én heerlijk ontspannen naar huis? Neem dan gerust contact op.

Thema’s zijn altijd bespreekbaar, denk bijvoorbeeld aan angst, groeikracht, jouw bestaansgrond, hechting, depressie, veerkracht, relatieproblemen, enzovoort. Graag spreek ik ook vanuit mijn geschreven boeken Groeikracht en de novelle Sleutel.

Als therapeut doe ik sinds lange tijd ervaring op in het werken met mensen die vanuit kwetsbaarheid groeien en leren wortelen in hun bestaansgrond, om zo met innerlijke vrede, vreugde en vrijheid het leven te kunnen beleven.

“Een verhaal heeft de kracht in zich om mensen in het hart te raken. Door het verhaal ook muzikaal op de piano te omlijsten wordt het meer herkend en onthouden.”

Mirjam Karssen

Podcast
Route Levenslust

Podcast Mirjam Karssen

Elke twee weken op donderdag is er een nieuwe podcast van Route Levenslust te beluisteren met een nieuw en herkenbaar onderwerp waarin je een en ander uitgelegd krijgt en ook tips en tools krijgt om in het leven van elke dag in te zetten. Het zijn onderwerpen die je helpen om meer inzicht te krijgen in jezelf en je groeikrachtig te maken in bijvoorbeeld dankbaarheid. Er is inmiddels een heel gevarieerd aanbod met thema’s als:

HOE LEVENSLUSTIG BEN JIJ?
HOE LEER IK MEER DANKBAAR TE ZIJN?
ADEM UIT ADEM IN
HOE GEEFT IK HET KIND IN MIJ DE RUIMTE?
HOE JOUW GEHECHT ZIJN DOORSPEELT IN DE RELATIE
HOE INTIMITEIT EN SEKSUALITEIT DOORSPEELT IN DE RELATIE
FIJN SEKS KUN JE LEREN!
HOE VOLG IK MIJN HART?
IN VIJF STAPPEN JE ANGST OVERWINNEN.
 

 

mirjam-karssen-spreken-podcast-soundcloud

De podcast wordt veel beluisterd en gewaardeerd en is te beluisteren via SoundCloud maar ook Spotify.

Wil je automatisch de wekelijkse link van een nieuwe podcast toegestuurd krijgen via WhatsApp?
Stuur dan een WhatsAppje naar 06-17150223 met PODCAST AAN en voeg ik je toe aan de lijst.

Podcast Mirjam Karssen

Contact formulier

Met behulp van onderstaand contact formulier kun je je aanmelden voor therapierelatietherapie, een training of mij vragen voor een spreekbeurt.

Direct telefonisch contact kan ook: 06 -17150223, als ik in gesprek ben kun je je voicemail bericht inspreken en ik bel je zo spoedig mogelijk terug.

Onderstaande velden met een * zijn verplicht.

Telefoon

06-17150223

Adres

Vliegenstein 42, 8051 VE, Hattem

Uren

Ma - Wo: 09:30 - 21:30 uur

Laat je een aantal keer per jaar verrassen met een interessante nieuwsbrief met makkelijk leesbare informatie van Mirjam Karssen.

Abonneer op de nieuwsbrief