Trainingen

Deze trainingen zijn niet alleen verrijkend voor je ziel en geest maar óók voor je lichaam!

aast individuele therapie ontwikkel en geef ik ook groepstrainingen. Cursisten die de afgelopen jaren een training hebben gevolgd zijn tevreden over de resultaten, een aantal reacties kun je hieronder lezen.

De groepstrainingen die ik aanbied zijn o.a. gericht op identiteit, leven in verbinding, luisteren naar je hart en van daaruit nog meer jouw eigen bestaansgrond ontdekken. Meer leren leven in verbinding met jezelf (zelfbeeld) en de ander. Kenmerkend is dat deze trainingen niet alleen verrijkend zijn voor je ziel en geest maar óók voor je lichaam. Het is ook een aan den lijve ervaren zodat je mag ontvangen en groeien naar ziel, geest én lichaam.

Wandelcoaching - Mirjam Karssen

“Het is een aan den lijve ervaren zodat je mag ontvangen en groeien naar ziel, geest én lichaam.

Kracht in stilte

‘Daar waar angst voor stilte mij beheerste, heb ik nu mogen ontdekken dat er veel schoonheid en kracht in stilte met God te vinden is.’

Cursist

Signalen van mijn lichaam

‘Ik heb geleerd de signalen van mijn lichaam te ontdekken én serieus te nemen.’

Cursist

Goed inzetbaar in de praktijk

‘De oefeningen tijdens de training zijn heel goed inzetbaar in de praktijk. Ook erg prettig dat de ontspanningsoefeningen als luisterbestand worden toegestuurd.’

Cursist

Bijzonder om in een groep te delen

‘Ervaren is zó fijn en helend, ik vond het bijzonder om in een groep te delen, te ervaren en te ontvangen.’

Cursist

Meer bewust geworden

‘Ik heb ontdekt dat ik ook lijfelijk meer nieuwe gezonde bewegingen kan maken, ruimte mag innemen, en ben me meer bewust geworden van mijn eigen kracht en eigen behoeften.’

Cursist

Groeikrachtig leven in verbinding

Wil je meer groeien tot een boom van een man of vrouw die stormen kan doorstaan en ten volle van het leven kan genieten, in verbinding met jezelf en de ander? Leef je teveel vanuit je hoofd en wil je meer leren leven vanuit je hart?

Dan is de training Groeikrachtig leven in verbinding er voor jou!

Een bijzondere en waardevolle training opgezet vanuit meer dan tien jaar ervaring als therapeut, persoonlijke ervaringen, en het boek Groeikracht. Hoofd, hart en lichaam krijgt alle aandacht waardoor je basis van ‘zijn’ wordt verstevigt om groeikrachtig te kunnen leven in verbinding.

Tijdens deze training leer je onder andere:

  • Meer over jouw brein, hart en lichaam en de samenwerking hiertussen. Door inzichten en oefeningen heen leer je beter te luisteren naar je lichaam en te leven vanuit je hart.
  • Jezelf nog meer naar ontspanning te brengen door hart coherentie en lichamelijke ontspanning. 
  • Jezelf en de omstandigheden te beïnvloeden in plaats van dat jij negatief hierdoor beïnvloed wordt. Leven vanuit jouw bestaansgrond en kracht. Door ook lijfelijk ruimte in te nemen en te ontdekken hoe jij je brein kunt beïnvloeden.
  • Ga je ervaren wat verbinding is; met jezelf en de ander.

Locatie: n.t.b. online is in ontwikkeling!

Data: n.t.b. op 4 avonden.
Tijd: Van 19.30 uur tot 22.00 uur.

Kosten: € 235,- incl. het boek Groeikracht en koffie/thee.

Betaling in twee maandelijkse termijnen is mogelijk.

Als je Groeikracht al in je bezit hebt kun je het cadeau geven aan een ander, of je kiest voor een korting van € 15,-.

Max. 14 deelnemers, min. 8 deelnemers.

Wil je je aanmelden of heb je eerst nog vragen dan kan dat door te mailen naar: info@mirjamkarssen.nl, te bellen naar 06-17150223 of d.m.v. het contactformulier

Lichaamsgerichte verdiepende evaringsgroep

In deze ervaringsgroep heeft het lichaam een centrale plaats om onopgeloste emotionele conflicten op te sporen en door te werken. 

Veel mensen ervaren onderhuidse spanning in relatie met de ander, het zelfbeeld, communicatie, waardoor ook lichamelijke spanningsklachten en vermoeidheid kan ontstaan. In deze ervaringsgroep ga je de oorsprong daarvan ontdekken en nieuwe leefruimte en levenskracht ervaren! 

Dit gebeurt door stil te staan bij de 5 basisbehoeften:

Plaats – voeding – steun – bescherming – begrenzing.

Wat voor plek hadden deze in jouw opgroeien en hebben ze nu in je leven? Natuurlijk staan we ook stil bij hoe God alsnog wil en kan voorzien in deze behoeften.

Locatie: n.t.b. online is in ontwikkeling!

Data: n.t.b. op 7 avonden.
Tijd: Van 19.30 uur tot 22.00 uur.

Kosten: € 395,- incl. BTW en koffie/thee.

Max. 10 deelnemers, min. 6 deelnemers.

Wil je je aanmelden of heb je eerst nog vragen dan kan dat door te mailen naar: info@mirjamkarssen.nl, te bellen naar 06-17150223 of d.m.v. het contactformulier

Contact formulier

Met behulp van onderstaand contact formulier kun je je aanmelden voor therapierelatietherapie, een training of mij vragen voor een spreekbeurt.

Direct telefonisch contact kan ook: 06 -17150223, als ik in gesprek ben kun je je voicemail bericht inspreken en ik bel je zo spoedig mogelijk terug.

Onderstaande velden met een * zijn verplicht.

Telefoon

06-17150223

Adres

Vliegenstein 42, 8051 VE, Hattem

Uren

Ma - Wo: 09:30 - 21:30 uur

Laat je een aantal keer per jaar verrassen met een interessante nieuwsbrief met makkelijk leesbare informatie van Mirjam Karssen.

Abonneer op de nieuwsbrief