Workshops waar je blij van wordt!

Ontspannen Leven – Tevreden Leven

Ontspannen Leven

− Op adem komen −

Veel vrouwen zijn zich er niet van bewust dat ze op een verkeerde manier ademen. Door drukte, spanningen maar ook een verkeerd aangeleerd ademhalen kan dit klachten geven zoals een opgejaagd gevoel, hoofpijn, spierspanning, duizeligheid en meer. Een goede ademhaling is nodig om lichamelijk te kunnen ontspannen en helder na te kunnen denken. Met deze workshop ga je ontdekken wat een goede ademhaling is en hoe je die door fijne oefeningen je eigen kunt maken. Doe mee met deze verademing van een workshop!

− Ontstressen −

Momenten om lichamelijk te ontstressen worden steeds minder ingepland. Toch is dat juist de stap die je mag zetten om weer te ervaren dat je een lichaam hebt wat zich mag en kan ontspannen. Je kunt spanningsklachten ervaren zoals een stijve nek, pijn in de schouders, rugklachten, vermoeide en pijnlijke spieren, enz. Tijd om aandacht te geven aan je body, deze avond heerlijk te ontspannen en tegelijk weer op te laden. Een avond waar je naar uit mag zien en heerlijk ontspannen van thuis komt.
Time to relax!

− Gronden −

Als vrouw is het belangrijk dat je stevig staat in wie jij bent en steeds meer mag worden.
We leven in een wereld waarin veel van je gevraagd wordt, de lat hoog wordt gelegd en je als vrouw aan veel eisen moet voldoen. Het kan ook zo zijn dat jij van jezelf teveel vraagt en eist. Je kunt je er onzeker door voelen, jaloersheid ervaren richting andere vrouwen, je niet vrij voelen. Toch heb jij bestaansgrond en ruimte gekregen waarin jij rechtop mag staan en je er helemaal mag zijn. In deze workshop ga jij jouw bestaansgrond ontdekken, leer je ruimte in te nemen en stevig te staan. Een workshop vol krachtige oefeningen waarin je zal ontdekken wat voor prachtige, krachtige vrouw jij nog veel meer bent!

Tevreden Leven

− Dankbaar leven −

In het leven van alledag kun je maarzo meegenomen worden door de drukte en omstandigheden waarin je zit. Als je dan met onverwachte omstandigheden of tegenslagen hebt te dealen, en welke vrouw komt dat in klein of groot niet tegen, kan het moeilijk zijn om niet meer het goede te zien wat er ook is. Deze avond leer je meer hierover en ontdek je hoe je veel meer in balans leert te leven. In plaats van dat de omstandigheden grip op jou krijgen leer jij weer grip op de omstandigheden te krijgen én te houden.
Een workshop waarin je weer gaat ervaren hoe dankbaarheid voelt!

− Met aandacht leven −

Je kent het vast. Je bent in gesprek met iemand maar tegelijk ben je in gedachten met iets bezig wat is gepasseerd of nog moet gaan gebeuren. Of er is iets wat je maar niet van je af kunt zetten en wat je hindert om goed je andere bezigheden uit te voeren. Vooral vrouwen zijn vaak goed in staat meerdere dingen tegelijk te doen maar toch zijn we daar niet voor gemaakt. Leven in het hier-en-nu en met een ding tegelijk bezig zijn is best moeilijk. Toch is het te leren! Je zal met deze workshop tools ontvangen waardoor je juist veel meer werk kan verzetten op een rustige manier.
Een workshop vol tevredenheid!

− In verbinding leven −

In verbinding zijn, communiceren, delen en kwetsbaar durven zijn is voor ons vrouwen lang niet altijd gemakkelijk en ook niet vanzelfsprekend. Je kunt weinig vriendinnen hebben en het moeilijk vinden om contacten te leggen of in stand te houden. Of je hebt wel vriendinnen maar je vindt het moeilijk om je kwetsbaar op te stellen waardoor het altijd oppervlakkig blijft. Hoe kun je vanuit jezelf deuren openen en zo communiceren dat er een waardevolle verbinding ontstaat en je steeds meer ruimte ervaart om je kwetsbaar op te stellen.
Een krachtige en verbindende workshop waarmee jij je (a.s.) vriendschap een mooie boost kunt geven! Tip: Kom samen met een vriendin!

Data: nog nader te bepalen
Tijdstip: van 19.45 uur tot 22.15 uur.
Locatie: Boerderij De IJsselhoeve.
Adres: Geldersedijk 99, Hattem. (Bij Zwolle)
Kosten: € 34,95 per workshop.*

* Geef je op voor het hele blok van drie workshops ontspannen leven of tevreden leven en je krijgt een aantrekkelijke korting.
Je betaalt dan slechts € 95,00 (i.p.v. € 104,85).

Het is aan te raden alle drie elkaar opvolgende workshops te volgen om zo maximaal resultaat te behalen maar ze zijn ook zeker afzonderlijk van elkaar te volgen.

De workshops vinden plaats in een gemoedelijke en gezellige sfeer.
Als de kosten een probleem zijn neem dan even contact op, dan vinden we een oplossing.
Er is ruimte voor maximaal 16 vrouwen per workshop dus geef je snel op en maak jezelf blij!

 

Aanmelden via email kan ook.
Stuur dan je e-mailbericht met alle info en aan welke workshops je mee wilt doen naar info@mirjamkarssen.nl
Een bevestigingsmail met nota volgt zo spoedig mogelijk na je aanmelding.

Contact formulier

Met behulp van onderstaand contact formulier kun je je aanmelden voor therapierelatietherapie, een training of mij vragen voor een spreekbeurt.

Direct telefonisch contact kan ook: 06 -17150223, als ik in gesprek ben kun je je voicemail bericht inspreken en ik bel je zo spoedig mogelijk terug.

Onderstaande velden met een * zijn verplicht.

Telefoon

06-17150223

Adres

Vliegenstein 42, 8051 VE, Hattem

Uren

Ma - Wo: 09:30 - 21:30 uur

close

Laat je een aantal keer per jaar verrassen met een interessante nieuwsbrief met makkelijk leesbare informatie van Mirjam Karssen.

Abonneer op de nieuwsbrief